5 MĂSURI TEHNICE ESENȚIALE prin intermediul cărora vei avea un site al afacerii care SĂ VÂNDĂ... MULT!

Strategii inovatoare de marketing digital care îți introduc în calendar un număr maxim de PROGRAMĂRI ONORATE la cabinetul tău medical!

#agentie web design medical
APASĂ BUTONUL SUCCESULUI
01

Aspectul și structura siteului

Estetica siteului tău este foarte importantă și trebuie să reflecte profesionalismul serviciilor pe care le oferi.

Primele 20 de secunde sunt esențiale pentru captarea atenției utilizatorului. Când siteul nu este atractiv și organizat strategic, vizitatorul părăsește imediat pagina web.

Așadar, pentru a stimula intenția de programare a utilizatorului, impactul vizual este un factor decisiv. Un site trebuie să aibă un design plăcut și aerisit, iar textele trebuie să fie clare, concise, corecte, intuitive și persuasive.

Prin grafică și conținut, siteul trebuie să răspundă nevoilor clientului, iar el va reacționa în consecință.

Programări NUMEROASE atrase ca un magnet!

02

Viteza siteului

Timpul înseamnă bani, iar oamenii nu mai au răbdare și nici nu navighează pe siteuri a căror viteză de încărcare depășește 3 secunde. Când oamenii caută ceva pe internet și ajung pe un website, se așteaptă să găsească informația corectă, pe care să o poată accesa INSTANT.

Dacă viteza de încărcare a siteului depășește 2-3 secunde, mai multe de 40% din vizitatori părăsesc pagina, iar statisticile demonstrează că aceștia nici nu vor mai reveni. Viteza optimă de încărcare este vitală pentru a fructifica traficul pe care îl ai, pentru a îmbunătăți experiența de navigare și pentru a-ți fideliza vizitatorii.

Programări cu viteza luminii prin optimizarea timpului de încărcare!

03

Design responsive

Trăim în era tehnologiei, iar 80% dintre cei care navighează pe internet accesează paginile și aplicațiile favorite de pe mobil. Așadar, siteul tău trebuie conceput astfel încât să fie accesat ușor și afișat corect și frumos de pe orice device: laptop, tabletă sau mobil, indiferent de tehnologia utilizată de acel gadget.

Neglijând partea de mobile responsive, restricționezi accesul la serviciile tale medicale pentru majoritatea publicului tău țintă. Indiferent de unde sau la ce oră din zi sau din noapte vor accesa oamenii siteul tău, vei fi soluția medicală avizată și rapidă, disponibilă pentru programare 24H din 24H.

Programări NON-STOP de pe orice dispozitiv: desktop, tabletă sau mobil!

04

Navigare intuitivă

Pe websiteul tău vor ajunge persoane tehnice și persoane atehnice, persoane vârstnice și chiar persoane cu dizabilități. Pentru a îmbunătăți experiența de navigare a utilizatorului trebuie să îi facilitezi accesul RAPID și INTUITIV la orice aspect de care ar putea fi interesat.

Orice efort din partea vizitatorului conduce la părăsirea websitelului. Așadar, este deosebit de important să construiești un site care să răspundă tuturor nevoilor vizitatorului. Astfel, informația trebuie să poată fi identificată ușor și rapid de către orice persoană, indiferent de limitele cu care se confruntă.

Programări RAPIDE din maximum 3 clickuri!

05

Texte optimizate SEO

Google este precum un creier colectiv care adăpostește orice informație. În prezent, nu există o „enciclopedie” mai vastă și mai inteligentă decât Google. De aceea nu este de ajuns să ai un site care să fie online, el trebuie să fie construit conform normelor și criteriilor pe care Google le-a setat în ultimii ani.

Un site optimizat SEO corect și eficient, va fi prezent în rezultatele Google, pentru căutări relevante pe specializarea ta medicală. Oamenii accesează doar siteurile afișate pe prima pagină în Google și odată ajuns pe primele poziții, dobândești autoritate și vei deveni prima alegere medicală a unei persoane.

Programări MAXIMIZATE prin strategii de optimizare SEO de ultimă generație!

PORTFOLIu

Web Design Medical

Siteuri realizate impecabil pentru cabinete și clinici medicale de succes!
site raal medical bistrita
VEZI PROIECTELE DE SUCCES EW DIGITAL
site clinica physiomedica cluj napoca
site dr bogdan amza chirurgie generala

Clienți cu care ne mândrim

Testimoniale

 • De 6 ani am cea mai buna colaborare cu Sorin. Profesionalism la superlativ , promptitudine in rezolvarea oricărei solicitări. O colaborare de 5 stele pe scurt.
  Recomand cu toată încrederea!

  t. 01

  carmen halmagean

  CARMEN HALMAGEAN

  Manager Centrul Medical Halmasan
 • De 6 ani am cea mai buna colaborare cu Sorin. Profesionalism la superlativ , promptitudine in rezolvarea oricărei solicitări. O colaborare de 5 stele pe scurt.
  Recomand cu toată încrederea!

  t. 01

  carmen halmagean

  CARMEN HALMAGEAN

  Manager Centrul Medical Halmasan
 • Lucrăm cu EWdigital de peste 3 ani, comunicarea dintre noi este foarte bună și se găsesc soluții în timp real. Răspunsul la cereri vine în maxim 24 de ore, iar când au apărut urgente, întotdeauna disponibilitatea a fost maximă, timpul de livrare fiind foarte scurt.

  t. 02

  logo physiomedica

  TUDOR STRILCIUC

  Manger Clinica Physiomedica
 • Am lucrat cu Sorin câțiva ani pe diferite proiecte medicale. Este eficient, rapid și livrează mereu. A fost o plăcere să lucrez cu el.

  t. 03

  DAN ALEXANDRESCU

  Manager Clinica Venart
 • Am avut o colaborare excelentă, rapidă, promptă și de efect. Interacțiunea cu echipa a fost neașteptat de eficientă și plăcută, pentru că știm cât de ocupați sunt astfel de specialiști. Sper să lucrez și la alte proiecte cu EWdigital, pentru că am fost extrem de mulțumit. Recomand cu drag!

  t. 03

  tiberiu lovin jurnalist

  TIBERIU LOVIN

  Jurnalist de investigații și owner de site-uri media

Vrei să intri în rândul medicilor de succes?

Îți propunem un parteneriat win-win și te asigurăm că vei dobândi o reputație online inconfundabilă!
Confidențialitate garantată

Întrebări frecvente

Ce primesc, concret, după ce cumpăr serviciul de webdesign?

Absolut toate siteurile realizate sunt predate LA CHEIE. Acest lucru înseamnă că ne ocupăm de construcția siteului din toate punctele de vedere: configurare de la A la Z, setări tehnice SEO, design, texte și inserare imagini și/sau video.

Odată realizat siteul, acesta va putea fi utilizat INSTANT pentru afacerea proprie și pentru obiectivele tale de marketing.

În plus, economisești o importantă sumă de bani în prinvința optimizării SEO. Nu e necesar să plătești separat un specialist pentru a-ți face setările în interiorul siteului pentru optimizarea aferentă motorului de căutare Google.

Noi îți construim websiteul din START optimizat SEO.

Așadar, poți începe imediat publicitatea din punct de vedere SEO, iar Google îți va prelua siteul cât mai rapid posibil în indexările sale, oferindu-l ca rezultat relevant în rezultatele sale, pe anumite căutări de cuvinte cheie specifice domeniului tău de activitate.

Setăm inclusiv complicatele conturi de Google Analytics și Google Search Console, atât de importante pentru indexarea în Google, dar și pentru a vedea în timp real statisticile de pe siteul tău și comportamentul de căutare al vizitatorilor tăi.

Cum este stabilit siteul ideal pentru mine?

Siteul ideal pentru un client este websiteul care reflectă întru totul domeniul său de activitate, profesionalismul acestuia, dar care și exprimă cel mai bine și avantajele propriului business.

Echipa noastră are o vastă experiență în marketing, dar și în ceea ce privește psihologia vânzărilor și a comportamentului uman al cumpărătorului.

Suntem la curent cu cele mai inovatoare tehnici de webdesign, dar și de vânzări. Astfel, siteul tău va beneficia de un design desăvârșit, texte concepute strategic și butoane call-to-action care să optimizeze vânzările și programările pe siteul tău.

Ne punem cunoștințele psihologice și de marketing în slujba ta.

Cu ce vine la pachet siteul, implicit prin serviciul de webdesign?

Siteul va beneficia, implicit, de configurări complete de ultimă generație, la care se adaugă o serie de module cu funcționalitate GRATUITĂ timp de 12 luni: modul SEO (pentru o indexare rapidă în Google), modul pentru optimizarea vitezei siteului, modul pentru buton de Whatsapp personalizat și altele.

În mod normal aceste module sunt cumpărate separat de fiecare deținător de site, iar costul lor însumează câteva sute de euro importante, însă noi le oferim GRATUIT clienților noștri.

Unde îmi va fi găzduit siteul?

Fiecare site va fi găzdui în România, prin intermediul uneia dintre cele mai bune și mai sigure firme de găzduire web din țara noastră. Fiecare client are acces individual la propriul cont de găzduire.

Găzduirea web este extrem de importantă, iar noi facem această alegere în avantajul clientului: pentru a nu fi găzduit pe un server dubios care să dăuneze din punct de vedere SEO și pentru a fi protejat de orice atac cibernetic.

Așadar, găzduirea web vine la pachet cu siguranța și protecția propriului site, dar și cu o viteză de încărcare excelentă.

Navigarea pe siteul tău web va fi la superlativ. Siteul va rula într-un timp record, fapt care va contribui la o indexare rapidă în Google și un SEO de succes!

Cât de complicată este administrarea unui site?

Siteul este configurat astfel încât să îți pot administra singur propriul website.

De regulă, administrarea unui website necesită cunoștințe minime, însă orice acțiune realizată incorect poate să conducă la erori de funcționalitate sau la imposibilitate de accesare.

Din fericire, erorile pot fi remediate rapid.
Cu toate acestea, poți opta pentru servicii profesioniste de mentenanță site.

Astfel, vei beneficia de back-up lunar, actualizare săptămânală a tuturor funcționalităților siteului și publicarea tuturor materialelor ulterioare.

Siteul tău va fi întotdeauna în top în ceea ce privește aspectul, optimizarea SEO, funcționalitatea și chiar performanța acestuia.
Orice problemă ai avea, o rezolvăm noi rapid.

Cât costă mentenanța siteului?

Mentenanța siteului este un serviciu contra-cost, lunar. Prețul variază între 100 de euro și 300 euro, în funcție de complexitatea sitelui și de numărul de materiale publicate lunar.
Oferim pachete personalizate și ieftine de mentenanță site pentru clienții noștri fideli care ne contractează serviciile pe cel puțin 6 luni.

7 motive

să alegi un parteneriat productiv

10 ani experiență în SEO & marketing digital;
5 ani experiență în SEO & marketing medical;
Tratezi cu o singură echipă dedicată
Parteneriat reciproc avantajos
Confidențialitate și promptitudine garantate
Identificăm împreună soluțiile potrivite pentru provocările întâmpinate;
Îndeplinirea rapidă a obiectivelor tale reprezintă misiunea noastră
Cunoști pe cineva căruia i-ar fi utilă acesta prezentare?

Parteneri

medicalo
Acest site web este deținut și operat de SC Eastern Webdesign SRL. CUI: 39638951, J12/3168/2018
question-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram