Primul call center medical externalizat din România

Echipa noastră de specialiști oferă servicii complete de management a calității în sănătate prin servicii de call center medical

#call center medical
APASĂ BUTONUL SUCCESULUI
01

Creșterea numărului de pacienți și a încasărilor

Principalele beneficii în colaborarea cu un call center medical este creșterea gradului de satisfacție al pacienților, creșterea numărului de pacienți și a încasărilor. Servicii de preluare și efectuare de apeluri, gestionarea programărilor, informarea și pregătirea pacienților pentru proceduri, etc.
02

Confidențialitate garantată

Colaborare bazată pe un contract de confidențialitate și siguranța datelor. Pentru protecția datelor utilizăm un Firewall de la Fortinet, unul dintre cele mai performante de pe piață la momentul actual, iar echipamentele pe care le utilizăm sunt parolate cu acces restrâns și antivirus a cărui valabilitate este monitorizată. De asemenea pentru a aduce un plus de încredere partenerilor noștri, momentan suntem în curs de acreditare ISO 27001 – Sistem de management al securității informației.

03

Soluții personalizate de creștere a calității serviciilor de sănătate

Echipa noastră de specialiști oferă servicii complete de management a calității în sănătate prin servicii de call center medical, navigare medicală oncologică, consultanță în creșterea calității serviciilor medicale, training pentru personalul medical și nemedical în comunicarea eficientă cu pacienții și rapoarte de analiză a comportamentului pacientului.
04

Reducem rata de neprezentare a pacienților

În fiecare an, industria sănătății pierde miliarde de lei din cauza costurilor directe și indirecte ale neprezentării pacienților sau datorită pregatirii neadecvate pentru consultații sau proceduri/intervenții chirurgicale. Coordonatorii nostri de pacienți programează, informează și gestionează pacienții.
05

Costuri scăzute

Costurile cu personalul contribuie într-o mare măsură la cheltuielile totale ale furnizorilor medicali. Pe lângă salarii, companiile oferă încadrare și educație continuă la locul de muncă, spațiu de birou și alte avantaje pentru forța de muncă. Pe de altă parte, externalizarea reduce costurile generale, cum ar fi cheltuielile de birou, iluminatul și costurile de încălzire asociate cu personalul intern.

Cunoști pe cineva interesat de serviciile noastre?

Acest site web este deținut și operat de SC Eastern Webdesign SRL. CUI: 39638951, J12/3168/2018
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram