Echipa EWdigital

Cuvânt înainte

Lucrând în domeniul medical, am dezvoltat de-a lungul timpului relații antreprenoriale strânse cu managerii de clinici și spitale. Astfel, pentru a înțelege cum trebuie să promovăm o facilitate medicală, am cunoscut mai întâi realitatea și provocările pe care le implică unitățile de acest tip.

Am înțeles că investițiile în aparatură medicală și medici cu renume sunt considerabile și că este necesară acoperirea acestora și nu doar atât, așa că transformăm marketingul într-o unealtă capabilă să genereze profit.
De asemenea am înțeles nevoia medicală continuă a pacienților, care conduce la supraaglomerarea clinicilor la nivelul recepțiilor. Oferim ca răspuns sisteme complexe de automatizare, care să gestioneze mai ușor programările medicale, ușurând munca și fluidizând ciclul de pacienți.
Am descoperit că, odată cu dezvoltarea continuă a segmentului de asigurări private și a sistemului de decontare de stat este nevoie de soluții personalizate, care să faciliteze acoperirea nevoilor pacienților.

Fiecare clinică sau spital cu care lucrăm devine un proiect în care ne implicăm 100%, crezând cu tărie în acesta, exact așa cum credem în afacerea noastră. Ne străduim să acoperim evenimentele neprevăzute și să reparăm situațiile în care apar recenzii negative, pentru că știm că de cele mai multe ori acestea sunt datorate unor simple erori ce pot fi gestionate prin empatie și profesionalism.

Înțelegem că implicarea este cheia succesului și că aceasta înseamnă mai mult decât orice tehnică de marketing. Suntem profesioniști și ne adaptăm oricărui proiect, iar țelul nostru este să stabilim interconectări antreprenoriale cu cât mai multe clinici și spitale pe care să le ajutăm să se dedice scopului lor și nu gestionării tehnicilor de promovare.

Aducem experiență, profesionalism și seriozitate și suntem deschiși oricăror idei de colaborare în care munca noastră poate aduce valoare și sprijin.

sorin
SEO & Marketing Specialist

Sorin

Specialist în marketing digital, cu o experiență de peste 10 ani în marketing, iar în ultimii 5 ani m-am concentrat pe nișa medicală, oferind servicii profesionale de marketing și SEO. Am participat la organizarea a multiple evenimente medicale de anvergură precum Forumul Tehnologiilor & Serviciilor Medicale sau Gala Elitelor Medicale și am colaborat cu diferite site-uri medicale, pentru care am oferit suport la nivel de optimizare și marketing.
Roxana Lixandru
Senior Content Writer

Roxana

A absolvit facultatea de medicină generală “Carol Davila” din București, fiind dintotdeauna pasionata de știință, cât și o iubitoare de limba română și literatură. Are o experiență bogată în scrierea articolelor științifice, medicale, cât și informale.
Nichiforeac Evelina
Trainee SEO Specialist

Evelina

Studentă la facultatea de marketing din cadrul Academiei de Studii Economice - Bucuresti. Originară din Republica Moldova, o tânără ambițioasă, pasionată de lumea digitală.
Senior Content Writer

Răzvan

Licențiat în filosofie, absolvent al unui MBA și pasionat de medicină, am reușit să combin toate aceste lucuri în activitatea mea de copywriter. Printre colaboratorii mei se numară și Ropharma. 
florin
User Experience Designer

Florin

UI/UX Designer certificat cu 9 ani experiență în user experience, psihologie în design și branding.

Cunoști pe cineva interesat de serviciile noastre?

Acest site web este deținut și operat de SC Eastern Webdesign SRL. CUI: 39638951, J12/3168/2018
chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram