Promovare online pentru Clinici Private

Apasă butonul de contact! Revenim în maxim 2 ore pentru a programa întâlnirea!
APASĂ BUTONUL SUCCESULUI
01

Reclame Google Ads pentru Clinici Private

Reclamele Google pot ajuta la creșterea vizibilității afacerii tale online, prin prezentarea anunțurilor tale către o audiență țintă relevantă.

Atragerea de clienți noi prin prezentarea anunțurilor tale către persoane care sunt interesate de produsele sau serviciile tale.

Sistemul de publicitate online Google Ads permite controlul bugetului, astfel încât poți aloca doar suma de bani pe care o dorești pentru campania ta de publicitate.

Poți măsura performanța campaniei tale și poți optimiza anunțurile pentru a obține rezultate mai bune.

Creșterea vânzărilor prin prezentarea anunțurilor tale către o audiență țintă relevantă, ceea ce poate duce la o creștere a conversiilor și a vânzărilor.

02

Reclame Facebook pentru Clinici Private

Facebook are o audiență masivă, numai in Romania sunt aproximativ 12 milioane de utilizatori activi lunar, ceea ce îți permite să te apropii de o gamă largă de potențiali clienți.

Targetarea audientei te poate ajuta să ajungi la publicul tău țintă prin utilizarea informațiilor despre interesele, locația și comportamentul utilizatorilor.

Conectare cu publicul tău prin intermediul comentariilor, mesajelor directe și recenziilor, ceea ce poate îmbunătăți relația ta cu clienții.

Promovarea afacerii tale pe Facebook poate fi mai eficientă decât alte forme de publicitate.

 

03

Reclame TikTok pentru Clinici Private

Persoanele sau companiile care își doresc să își promoveze brandul, produsele sau serviciile lor prin  TikTok Ads ar putea alege această platformă datorită popularității sale crescute în rândul tinerilor și adulților.

TikTok este o platformă cu o gamă largă de utilizatori, cu o gamă variată de interese și preferințe, ceea ce îl face atractiv pentru o gamă largă de branduri și companii care își doresc să ajungă la o audiență mai tânără.

În plus, TikTok oferă și o serie de instrumente de publicitate, care pot ajuta la obținerea de rezultate bune în ceea ce privește promovarea unui brand sau a produselor și serviciilor sale.

 

 

Prima săptămână de lucru:

Ești gata să îți duci afacerea la un alt nivel?

ZIUA 1 - AUDIT

​​Începem cu analiza situației actuale a campaniilor tale.
Interpretăm rezultatele obținute și căutăm noi metode de a optimiza bugetul pentru a spori îndeplinirea obiectivelor.
Dacă nu ai un cont activ de Facebook Ads sau Google Ads, îl realizăm și îl configurăm.

ZIUA 2 - STRATEGIE

Analizăm audiențele tale, stabilim modul de alocare a bugetelor și punem împreună bazele unei strategii solide pentru viitoarele campanii.
Pornim mereu la drum cu un plan bine definit, pentru a ne asigura că fiecare leu din bugetul tău este alocat eficient.

ZILELE 3 - 4 Creație

Analizăm domeniul tău de activitate și ne familiarizăm cu produsele și serviciile tale, pentru a crea mesaje și elemente grafice care să atragă atenția publicului țintă.
Procesul de creație include mai multe variante de reclame, pentru a crește rata de succes a campaniilor.

ZILELE 5-7 Implementare, Optimizare

Construim campaniile tale online folosind cele mai înalte standarde din industrie, folosind toate instrumentele puse la dispoziție de platformă.

Monitorizăm permanent campaniile tale și le optimizăm continuu în funcție de informațiile obținute.

Cunoști pe cineva interesat de serviciile noastre?

Parteneri

medicalo
Acest site web este deținut și operat de SC Eastern Webdesign SRL. CUI: 39638951, J12/3168/2018
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram