Ofertă specială design web pentru medici

Te ajutăm cu un site web modern și atractiv, care să reflecte pregătirea și profesionalismul tău. Site-ul tău va fi optimizat pentru motoarele de căutare, pentru a fi ușor de găsit de către potențialii pacienți.
Sunați acum

Ce include oferta?

2125 lei în loc de prețul inițial de 2500 lei. Beneficiezi și de un bonus de 12 luni gratuite la serviciile premium oferite de partenerul nostru, romedic.ro.
Odată ce obținem accesul la profilul tău de medic pe platformă, ne vom dedica optimizării pentru a maximiza numărul programărilor tale prin intermediul platformei Romedic.
Oferta noastră se adresează atât medicilor la început de carieră, cât și celor cu experiență în sistemul medical care nu au încă un site.
Suntem convinși că cu cât mai mulți medici au un site și sunt mai ușor de găsit, cu atât pacienții vor avea un acces mai facil la servicii medicale de calitate.
Nu rata această oportunitate de a te face remarcat online!

Site Compatibil cu Orice Dispozitiv

Beneficiați de un site modern, care se adaptează perfect la orice dispozitiv - laptop, tabletă sau telefon mobil. Asigurăm o experiență fluidă pentru pacienții dumneavoastră, indiferent de dispozitivul pe care îl utilizează.

Optimizare SEO Avansată

Site-ul dumneavoastră va fi construit cu o atenție deosebită la optimizarea motorului de căutare (SEO). Aceasta înseamnă că veți beneficia de o vizibilitate crescută în motoarele de căutare, ajutându-vă să atrageți mai mulți pacienți interesați de serviciile dumneavoastră.

Rapiditate Pentru a Nu Pierde Pacienți

În lumea medicală, timpul este esențial. Site-ul dumneavoastră va fi optimizat pentru a încărca rapid, asigurându-vă că pacienții pot accesa informațiile și serviciile dorite în cel mai scurt timp posibil.

Module și Unelte de Top pentru Indexare în Google

Aveți la dispoziție module și unelte avansate care facilitează indexarea eficientă a conținutului dumneavoastră în motoarele de căutare, consolidând poziția site-ului în rezultatele Google.

Consultanță Ulterioară

După implementare, beneficiați de consultanță continuă pentru a vă asigura că site-ul dumneavoastră rămâne la nivelul optim. Suntem aici pentru a vă sprijini și pentru a vă ajuta să profitați la maximum de prezența online.
Maximizarea Numărului de Pacienți și Expunere Online

Proiectele noastre sunt create cu scopul de a atrage un număr cât mai mare de pacienți și de a vă oferi o expunere extinsă în mediul online. Ne angajăm să vă susținem în dezvoltarea unei prezențe digitale care să reflecte profesionalismul și dedicarea dumneavoastră.

8 Avantaje a unui site propriu ca medic

A avea un site propriu, în loc să te axezi exclusiv pe rețelele de socializare, oferă numeroase avantaje pentru un profesionist medical
1. Credibilitate și Profesionalism: Un site web bine proiectat și gestionat oferă o imagine de profesionalism și stabilitate.

Pacienții pot obține informații esențiale despre experiența ta, serviciile oferite și orarul de lucru, ceea ce consolidează încrederea și credibilitatea.
2. Control Total asupra Conținutului: Pe propriul site, ai control deplin asupra conținutului prezentat.

Poți furniza informații detaliate despre specializarea ta, tratamentele oferite, echipa ta medicală și orice altă informație relevantă.

Acest control nu este întotdeauna posibil pe platformele de socializare.
3. Experiența Pacientului: Un site oferă o experiență mai structurată și organizată pentru pacienți. Aceștia pot găsi rapid informațiile de care au nevoie, inclusiv datele de contact, programarea online și răspunsuri la întrebări frecvente, îmbunătățind astfel experiența lor.
4. SEO și Vizibilitate Online: Un site optimizat pentru motoarele de căutare (SEO) îți poate îmbunătăți vizibilitatea online. Apariția în rezultatele căutărilor Google poate aduce potențiali pacienți în căutarea serviciilor medicale pe care le oferi.
5. Promovare Personalizată: Cu un site propriu, poți implementa strategii de marketing personalizate și campanii pentru a atrage pacienți noi. Poți folosi blogul pentru a oferi informații utile, care să arate expertiza ta în domeniul medical.
6. Confidențialitate și Controlul Datelor: Un site propriu îți oferă control asupra datelor pacienților și asigură respectarea normelor de confidențialitate. Pe rețelele de socializare, gestionarea și securitatea datelor pot fi mai dificile de controlat.
7. Flexibilitate și Personalizare: Un site îți oferă libertatea de a personaliza complet aspectul și funcționalitățile în funcție de nevoile tale specifice. Poți integra formulare de programare online, secțiuni pentru pacienți sau resurse educaționale.
8. Stabilitate în Timp: Un site este o investiție pe termen lung. În timp ce algoritmul și politica platformelor de socializare se pot schimba, un site web oferă stabilitate și control continuu.

Clienți cu care ne mândrim

Testimoniale

 • De 6 ani am cea mai buna colaborare cu Sorin. Profesionalism la superlativ , promptitudine in rezolvarea oricărei solicitări. O colaborare de 5 stele pe scurt.
  Recomand cu toată încrederea!

  t. 01

  carmen halmagean

  CARMEN HALMAGEAN

  Manager Centrul Medical Halmasan
 • Am colaborat cu Sorin pentru site-ul personal și paginile de Facebook și Instagram. Colaborarea a fost foarte bună, Sorin fiind prompt, profesionist și tot timpul proactiv. A venit cu idei bune și originale și am fost extrem de mulțumit de rezultat. Îl recomand călduros!

  t. 01

  dr catalin colt

  Dr. Cătălin Colț

  Medic Specialist Medicină Sportivă
 • Lucrăm cu EWdigital de peste 3 ani, comunicarea dintre noi este foarte bună și se găsesc soluții în timp real. Răspunsul la cereri vine în maxim 24 de ore, iar când au apărut urgente, întotdeauna disponibilitatea a fost maximă, timpul de livrare fiind foarte scurt.

  t. 02

  logo physiomedica

  TUDOR STRILCIUC

  Manger Clinica Physiomedica
 • Am lucrat cu Sorin câțiva ani pe diferite proiecte medicale. Este eficient, rapid și livrează mereu. A fost o plăcere să lucrez cu el.

  t. 03

  DAN ALEXANDRESCU

  Manager Clinica Venart
 • Am avut o colaborare excelentă, rapidă, promptă și de efect. Interacțiunea cu echipa a fost neașteptat de eficientă și plăcută, pentru că știm cât de ocupați sunt astfel de specialiști. Sper să lucrez și la alte proiecte cu EWdigital, pentru că am fost extrem de mulțumit. Recomand cu drag!

  t. 03

  tiberiu lovin jurnalist

  TIBERIU LOVIN

  Jurnalist de investigații și owner de site-uri media

Parteneri

medicalo
Acest site web este deținut și operat de SC Eastern Webdesign SRL. CUI: 39638951, J12/3168/2018
smartphonemagnifier
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram