INTRODUCING

Hyperion
UI-Kit

Man request adapted spirits set pressed. Up to denoting subjects sensible feelings it indulged directly. We dwelling elegance do shutters.
GET STARTED
ICON BLOCK

Ce oferim

f. o1

In show dull give need so held. One order all scale sense her gay style wrote.

f. o2

Cottage out enabled was entered greatly prevent message. No procured unlocked.

f. o3

Am increasing at contrasted in favourable he considered astonished. As if made.

f. o4

Ignorant branched humanity led now marianne too strongly entrance.

f. o5

Neat own nor she said see walk. And charm add green you these. Sang busy.

f. o6

Assure polite his really and others figure though. Day age advantages end.
GET STARTED
PEOPLE

Meet the Team

Smallest directly families surprise honoured am an. Speaking replying mistress him numerous she returned feelings may day.
PORTFOLIu

Proiecte

Two assure edward whence the was. Who worthy yet ten boy denote wonder. Weeks views her sight old tears sorry. Additions can suspected its concealed put furnished. Met the why particular devonshire decisively considered partiality.
raal medical bistrita
SEE MORE WORKS
clinica physiomedica cluj napoca
dr bogdan amza chirurgie generala
SLIDER

Testimoniale

 • Your it to gave life whom as. Favourable dissimilar resolution led for and had. At play much to time four many. 

  t. 01

  ANGELL ELLIOT

  Chief Executive Officer
 • Cordially convinced did incommode existence put out suffering certainly. Besides another and saw ferrars limited.

  t. 02

  THERESA TAYLOR

  UI/UX Designer
 • Smallest directly families surprise honoured am an. Speaking replying mistress him numerous.

  t. 03

  LEONA QUINN

  Front-End Developer
halmasan cluj

Call to Action

Smallest directly families surprise honoured am an.
We never save you credit card data

Întrebări frecvente

Ce faceți dumneavoastră mai exact?

EWdigital este o agenție de marketing digital specializată pe nișa site-urilor din sistemul medical, a clinicilor și a centrelor medicale de stat sau private. 

Având o experiență amplă cu domeniul medical putem identifica rapid nevoile site-ului dumneavoastră în ceea ce privește calitatea și cantitatea informației, identificarea publicului țintă și a intenției acestuia, dar și creșterea nivelului de trafic. Alte servicii includ: Realizare siteuri, soluții de programări online pacienți, telemedicină, call center gata să preia volumul mare de apeluri pentru a va ușura pe cât mai mult posibil munca.

Ne dorim să transformăm fiecare site cu specific medical și nu numai în surse veritabile de informare, la care publicul să revină atunci când are nevoie de un sfat competent sau de servicii de calitate. 

Oferim așadar resurse valoroase de marketing digital menite să asigure creșterea site-urilor și implicit a conversiilor acestora.

Într-o lume în care majoritatea afacerilor se desfășoară online, este momentul pentru implementarea celor mai bune soluții de promovare și creștere. 

Noi vă putem oferi susținerea de care aveți nevoie, realizând pentru dumneavoastră auditul site-urilor, optimizarea și mentenanța de care are nevoie afacerea dumneavoastră online.

De ce m-ar ajuta SEO?

În urma unei campanii SEO fie de 6 sau 12 luni site-ul dvs. va fi indexat pe cuvintele cheie de interes major în căutările organice efectuate pe Google. Astfel, site-ul își păstrează pozițiile de top chiar și după finalizarea colaborării. De asemenea puteți economisi mai mulți bani pe care i-ați fi cheltuit pe reclame plătite.

Ce garantați?

Vom realiza o analiză completă și complexă pentru a vă putea comunica, cu aproximație, cum preconizăm evoluția cuvintelor cheie. Rezultatele pot fi apropiate de cele aproximate sau le putem depăși. Folosim tehnici și strategii pozitive de optimizare agreate de Google și restul motoarelor de căutare.

Cu ce mă ajută articolele de presă?

Articolele în presă fac parte din procesul de link building și totodată întăresc acest proces prin recomandarea pozitivă și transfer de autoritate. Un articol, odată publicat în presa națională, este preluat și de alte trusturi de presă locale. Știți și dvs. că cei mai mici se inspiră de la cei mai mari astfel și reputația afacerii dumneavoastră va crește.

Ajută SEO mai mult decât Google Ads?

Pe partea de Adwords sau Facebook Ads, site-ul dvs. este primul în căutări doar pentru perioada în care plătiți, ulterior după stoparea campaniei Adwords site-ul nu este indexat pe cuvintele cheie de interes și automat dispare din rezultatele afișate. În schimb, pe partea de SEO, în urmă unei campanii fie de 6 sau 12 luni site-ul dvs. este indexat pe cuvintele cheie de interes major în căutările organice efectuate pe Google. Astfel, site-ul își păstrează pozițiile de top chiar și după finalizarea colaborării.

În cât timp pot vedea rezultate?

În procesul de optimizare a unui site este foarte greu de stabilit anumite poziționări într-un anumit interval de timp deoarece fiecare site se manifestă diferit. Sunt site-uri ce se indexează și în prima luna de la implementarea strategiei de optimizare, dar sunt și site-uri care după 2 luni jumătate se indexează pe cuvintele cheie de interes major. Un contract de optimziare SEO este recomandat să fie încheiat pe o perioada de minim 6 luni.
ABOUT MONEY

Pricing Tables

Newbie

Expiry:
1 month
Expiry:
$24
BUY

Business

Expiry:
1 year
Expiry:
$48
BUY

Science

Expiry:
Full time
Expiry:
$64
BUY
Acest site web este deținut și operat de SC Eastern Webdesign SRL. CUI: 39638951, J12/3168/2018
question-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram